Використання дидактичних засобів навчання на уроках фізики та астрономії

З метою ознайомлення педагогів із пропозиціями сучасного ринку дидактичних засобів навчання та цифрових технологій для використання в освітньому процесі 23 лютого 2023 року для вчителів фізики та астрономії Костопільської, Головинської, Малолюбаської та Деражненської громад лабораторією природничо-математичної освіти та технологій Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти cпільно з керівниками методичних об’єднань учителів фізики даних громад проведено вебінар з теми «Використання дидактичних засобів навчання на уроках фізики та астрономії».

Читати далі
Про ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики

Згідно наказу департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації ІІІ етап олімпіади з фізики відбудеться 18 лютого 2023 року. Початок олімпіади о 10.00. Тривалість олімпіади 3 години. Олімпіада, як і всі інші олімпіади, буде відбуватися на платформі HUMAN.

Учням 8 – 11 класу буде запропоновано 5 завдань.

Читати далі
Про Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня”

Враховуючи звернення учителів, учнів, оргкомітетом ВФК “Левеня” прийнято рішення щодо проведення конкурсу Левеня 2022/23 у період з 16 по 20 березня 2023 року, і як наслідок продовження реєстрації у конкурсі до 5 березня 2023 року.

Нагадую, що зареєструватись у конкурсі можна, перейшовши у розділ “Каталог сайтів” “Освітянські сайти” “Сайт Всеукраїнського фізичного конкурсу Левеня”.